maandag 15 december 2008

Victoria E2-helden eindigen op mooie 2e plaats

De Kerst staat bijna voor de deur en volgens de KNVB site staan er geen wedstrijden meer gepland voor de najaarscompetitie van onze E2 helden. Tijd om dus eens naar het ‘eindresultaat’ te kijken. En wat zien we?... Een mooie 2e plaats voor onze helden! Afgelopen weekeinde kon onze wedstrijd helaas niet doorgaan, maar Altius mocht wel aantreden: tegen OSM 75. Onze bijna buren verloren tegen OSM, waardoor wij nu echt op de tweede plaats staan. Theoretisch had OSM, met twee wedstrijden minder dan wij en 6 punten achterstand, nog gelijk kunnen komen, maar ik ga er maar even vanuit dat zij ergens wel een puntje zouden morsen.
Een prachtig resultaat voor onze helden. Als we even naar de cijfertjes kijken, valt op dat wij voorin redelijk bescheiden zijn met scoren en achterin zeker niet tot de minst gepasseerde achterhoede behoren. Gemiddeld winnen wij onze wedstrijden 3,4 – 2. Dat verklaart wel waarom onze wedstrijden altijd zo spannend aanvoelen. Maar ja, zoals good old Johan Cruijff altijd al zei: voetbal is één doelpuntje meer maken dan je tegenstander en dan win je. Nou, voor onze helden is Johan Cruijff misschien niet meer dan een oude voetbalcommentator die ze niet snappen, maar zijn principe voelen zij feilloos aan!

In een sterk deelnemersveld met vooral E1 teams is de tweede plek een prachtig resultaat. Als je kijkt naar de twee andere E2 teams in de competitie, kun je zien hoe het ook kan gaan als je E2 team bent in zo’n sterke competitie.
BVV 31 is duidelijk de terechte kampioen geworden. Slechts één gelijkspel en de rest allemaal gewonnen, nou dan is er geen twijfel wie de sterkste was: gefeliciteerd BVV 31!!

Tijd om te genieten van een welverdiende winterstop en dan kijken hoe de voorjaarscompetitie gaat lopen. Hopelijk met net zo veel leuke en spannende wedstrijden en het resultaat . . . . . dat zien we vanzelf wel.

Geen opmerkingen: