zaterdag 29 november 2008

Scorebordjournalistiek...

Frank O. mailde:

Een zaterdag zonder voetbal........., hoe komen we die door???? we kunnen naar de knvb website kijken bijvoorbeeld en dan zien we dat we in ieder geval bovenaan hebben gestaan! weliswaar met de meeste wedstrijden gespeeld, maar toch!
Vandaag spelen wel de nummers twee en drie, BVV 31 E1 (thuis) tegen Altius E1. De Hilversummers hebben 18 punten uit 7 wedstrijden, de Blaricummers 16 uit 6. Voor ons zou het dus niet slecht zijn als deze wedstrijd in een gelijkspel eindigt.
De nummer 4 (Breukelen) speelt vandaag uit tegen OSM '75 en kan bij winst op 17 uit 8 wedstrijden komen. Ook daar dus maar hopen op een gelijkspel al is dat, gezien de positiies van beide teams op de renglijst niet heel waarschijnlijk. Het blijft dus spannend aan de kop van de ranglijst.

Op 13 december spelen we onze laatste competititiewedstrijd, thuis tegen hekkensluiter Laren E2. De 6 wedstrijden die zij tot nu toe hebben gespeeld hebben ze allemaal verloren met slechts 4 doelpunten voor en maar liefst 56 tegen. Ons eerste doelpunt in de wedstrijd van volgende week is het 100e van de E2 dit seizoen (beker- en oefenwedstrijden meegeteld) maar daar mag het niet bij blijven; Het doelsaldo zou namelijk nog wel eens belangrijk kunnen zijn om Breukelen (huidig doelsaldo 15 ) achter ons te laten. In de competitie staat ons doelsaldo nu op 31-19=12 dus tegen Laren is veel scoren het devies. Altius heeft een positief saldo van 33, BVV 31 dus stel dat we zouden eindigen met een gelijk puntenaantal, dan missen we nog minimaal 20(!) goals.

Altius heeft verloren van BVV en Breukelen van OSM (hebben wij met 7-3 van gewonnen!!) M.a.w.: BVV staat bovenaan, met evenveel punten als wij, maar minder wedstrijden en wij dus 2e! Niet slecht voor een dag niet spelen!

Geen opmerkingen: