zondag 7 september 2008

E-selectie trainingsweekend

Onder leiding van Arnoud en Wout en ondersteund door Marcel, Frank en Johan hebben E1 en E2 hun eerste trainingsweekend op Victoria ervaren. Zaterdagochtend werden de spelers ontvangen met een ontbijt waarna beide teams zich klaar maakten voor een bekertreffen. De tegenstand in deze wedstrijden was niet om over naar huis te schrijven. E1 won met 13-2 en E2 won met 18-0. Na een lunch gingen de spelers op weg naar het zwembad in Bussum waar ze menigmaal van de hoge duikplank sprongen. Na terugkomt op Victoria stond de tent klaar en werden de voorbereidingen getroffen voor de BBQ waar ook de broers, zusjes en ouders aanwezig waren. Nadat de laatste ouders rond 23 uur huiswaarts waren gekeerd, gingen de jongens... slapen! Om 6.45 uur werd het sein gegeven om uit de veren te gaan en op het hoofdveld het eerste potje te spelen.
Na het ontbijt stond een oefenwedstrijd tegen Victoria D3 op een groot veld gepland. De jongens van E1 en E2 deden het beter dan verwacht. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 2-1. Ondanks een kritische noot vanuit de leiding van D3 aan de scheidsrechter, kon iedereen leven met de uitslag. Een frietje en een drankje sloten het prima georganiseerde weekend succesvol af. Dank aan de organisatie die dit mogelijk heeft gemaakt.
Tekstbron: Victoria website

1 opmerking:

Edwin zei

Ik vond het een heel leuk trainingsweekend. Het leukste vond ik de winst tegen D3 en het zwemmen. Ook al ben ik mijn onderbroek daar kwijt geraakt.

Max